KAYSERİ / PINARBAŞI - Pınarbaşı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ekm

Ahilik haftası münasebetiyle okulumuz tarafından düzenlenen etkinliğe İlçe Kaymakamımız Sayın İbrahim GÖKMEN, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hasan Tahtaoğlu, kurum amirlerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin katılımı ile birlikte Pınarbaşı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde program düzenlendi.Program ahilik pilavının ikramı ile sona erdi.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı çerçevesinde günün anlam ve önemine binaen gerçekleştirilen Fidan Dikme Şölenine Kaymakamımız Sayın İbrahim GÖKMEN ve eşi Didem ÜÇKALE GÖKMEN, Belediye Başkanı Memduh UZUNLUOĞLU ve eşi Hasibe UZUNLUOĞLU, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Erkan ÇİÇEK, kurum amirleri, İlçe Siyasi Parti Başkan ve üyeleri, okulumuz idarecileri, öğretmen, öğrenci ve vatandaşlarımız katıldı.

Eyl

Etkinlik kapsamında Okul Müdürümüz Sn İlyas GEZER , Okul Mdr. Yard. Ali ŞAHİN Ahilik hakkında bilgilendirici konuşma yaptılar.Okul edebiyat öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafından ahilik haftası ile ilgili şiir , yazı ve hikayeler okunarak etkinlik tamamlandı.

Haz

12. sınıfta üniversiteye hazırlanmak isteyen öğrencilerimize, not ortalamaları dikkate alınarak iki seçenek sunulacaktır. Birinci seçenek İşletmelerde Beceri Eğitimine devam etmek, ikinci seçenek ise Akademik Paket ile kendine uygun alanı (Sayısal, Sözel, Eşit Ağırlık, Yabancı Dil) seçerek üniversite sınavına yönelik eğitime devam etmektir. İlgili açıklama videosu ile okulumuza ait tanıtımı içeren video ve broşürümüz paylaşılmıştır. Farklı sorularınız için broşürümüzdeki iletişim kanallarından okulumuzla iletişime geçebilirsiniz.

Haz

İlgili eğitimler hakkında bilgi almak çin okulumuz ile iletişime geçebilirsiniz